Evenemang

NYÅRSKASSEN DI ENOTECA MAGLIA

Enoteca Maglias Nyårskasse är här för att göra just ditt nyår till en succé! 

Menyn ihopsatt, smaksatt och fylld med godheter av vår egen kändis Robert Maglia.

Den är för den som vill äta och njuta av en god middag hemma på nyårsafton.

Vi förbereder allt, det du gör är att välja vilka val du vill ha med dig i din påse.

Rätterna tillreder man själv och lägger sista touchen vid. Nyårskassen förbeställs senast den 30 december och hämtas upp på nyårsafton.

 

JULKORG

Årets julklapp?

Passa på och köp våra enormt populära julkorgar laddade med fantastiska Italienska delikatesser från norra till södra Italien!

Media/Mellan korgen pris 649kr

Grande/Stora korgen pris 999kr

Innehållsförteckning och bild på färdiga korgar

Ps. Du vet väl som företagare att du får ge bort en avdragsgill julgåva till dina anställda för max 500kr inklusive moms i år 2022. Ds 

JULBORD

Bästa Julfesten!

Den har ni självklart hos oss!! Följ med oss på en fantastisk Italienresa. För 10:e året i rad firar vi julen tillsammans på italienskt vis.

Veckorna 48 tom 51 kör vi på som vanligt med vår fantastiska italienska jultradition. Det blir mat och vin från utvalda regioner från norr till söder. Vi kan utlova helt grym mat med råvaror och fantastiska viner från producenter hemmahörande i dessa regioner.

Menyerna blir traditionella med Maglia-twist.

Buon Natale e Benvenuti da Enoteca Maglia!

Skynda att boka innan platserna tar slut (det gjorde dem förra året…och året innan…)

5-rätters middag 695kr vinpaket från 499kr

Winemakers Dinner

Ta del av våra populära winemakers dinner här på Enoteca Maglia.

Hum om Vin med Mattias Åkerberg, Grymma vinproducenter som är på besök, kollegor i branschen som vill visa upp vad de har i påsen mm. Allt detta tillsammans med avsmakningsmeny från Enoteca Maglias kök. Läs mer i våra nyhetsbrev. Eller klicka här för att se kommande Winemakers Dinner.

VINPROVNING

Vi på Enoteca Maglia erbjuder vinprovningar. Här vår egen Vinprofessor och sommelier ger er en vinresa i glasen. Enoteca på Italienska betyder just vinförråd och vi har även Sveriges kanske bredaste sortiment av Italienska viner. Vinprovningar är till för vinälskare och för dig som vill lära dig mer om vin och mat i kombination. Vi träffas på Enoteca Maglia i Vinbaren Majorna vid utvalda tillfällen för att prova speciellt utvalda viner och ha ett gött snack runt det.

Enoteca Calamari Club

Robert Maglia älskar mat och vin!! Precis som resten av alla som arbetar här. Så här i Enotecas Calamari Club bjuds det på festligheter från Vinbaren Majorna vid speciella tillfällen. Du hittar då stjärnkockar och matälskare i alla changer som står här och lagar mat och bjuder på fest.

Konferenser

Sedan hösten 2019 har vi också möjlighet att erbjuda konferenser i vår underbara vinbar. Vi erbjuder allt ifrån heldagskonferenser till affärsluncher.

Vi har allt som behövs för konferensen med höghastighets Wi-Fi, 2st Storbilds TV med uppkoppling, mikrofoner, ljudsystem mm.

Matresor

Hösten 2020 startade vi våra mat och vinresor till Italien. Under dessa gör vi fantastiska resor i vinets och gastronomins värld där ni får möjlighet att laga middagar tillsammans med Robert Maglia samt hans vänner och gästkockar, besöka vinproducenter och medverka i fantastiska vinprovningar. Läs mer om detta i våra nyhetsbrev! 

Öppettider

  1. måndag - onsdag
  2. torsdag
  3. fredag
  4. lördag
  5. söndag
  1. 24 december  Stängt
  2. 25 december  Stängt
  3. 31 december 
  4. 01 januari 
  5. Vecka 52 & 1