Evenemang

Matresa - Toscana

Häng med på en fantastisk resa till maten och vinets Toscana tillsammans med två av Sveriges skickligaste kockar Nils Molinder och Robert Maglia

Papa Dee gästar baren 9 februari

Fredag 9 februari gästar Göteborgssonen Papa Dee vår mysiga bar för en kväll med grym musik. Boka era platser - det blir kul!

VINPROVNING

Vi på Enoteca Maglia erbjuder skräddarsydda vinprovningar. Vår egen vinprofessor tillika sommelier Peter ger er en vinresa i glasen. 
Enoteca på Italienska betyder just vinförråd och vi har även Sveriges kanske bredaste sortiment av Italienska viner.

Vinprovningar är till för vinälskare och för dig som vill lära dig mer om vin och mat i kombination. Vi träffas på Enoteca Maglia i Vinbaren Majorna vid utvalda tillfällen för att prova speciellt utvalda viner och ha ett gött snack runt det.

Välkommen att kontakta Peter med en förfrågan peter@maglia.se

Enoteca Calamari Club

Robert Maglia älskar mat och vin!! Precis som resten av alla som arbetar här. Så här i Enotecas Calamari Club bjuds det på festligheter från Vinbaren Majorna vid speciella tillfällen. Du hittar då stjärnkockar och matälskare i alla changer som står här och lagar mat och bjuder på fest.

Matresor

Hösten 2020 startade vi våra mat och vinresor till Italien. Under dessa gör vi fantastiska resor i vinets och gastronomins värld där ni får möjlighet att laga middagar tillsammans med Robert Maglia samt hans vänner och gästkockar, besöka vinproducenter och medverka i fantastiska vinprovningar. Läs mer om detta i våra nyhetsbrev! 

Öppettider

  1. måndag - tisdag
  2. onsdag - torsdag
  3. fredag - lördag
  4. söndag

Vinbaren öppen mån-tors 17-sent, fre-lör 15-sent

Om ni vill boka in ett större sällskap går det bra att skicka förfrågan till enoteca@maglia.se