Evenemang

QUIZ

Quizkvällar varje Torsdag i Vinbaren Majorna. Joel och Jojjan håller i detta =) Här ligger focus på att skratta och ha roligt. Det finns ingen röd tråd mara en massa trevligheter och klurigheter. Mat, vin, öl och alkoholfritt. Varmt välkommen att boka din plats!

Winemakers Dinner

Ta del av våra populära winemakers dinner här på Enoteca Maglia.

Hum om Vin med Mattias Åkerberg, Grymma vinproducenter som är på besök, kollegor i branschen som vill visa upp vad de har i påsen mm. Allt detta tillsammans med avsmakningsmeny från Enoteca Maglias kök. Läs mer i våra nyhetsbrev. Eller klicka här för att se kommande Winemakers Dinner.

VINPROVNING

Vi på Enoteca Maglia erbjuder vinprovningar. Här vår egen Vinprofessor och sommelier ger er en vinresa i glasen. Enoteca på Italienska betyder just vinförråd och vi har även Sveriges kanske bredaste sortiment av Italienska viner. Vinprovningar är till för vinälskare och för dig som vill lära dig mer om vin och mat i kombination. Vi träffas på Enoteca Maglia i Vinbaren Majorna vid utvalda tillfällen för att prova speciellt utvalda viner och ha ett gött snack runt det.

Enoteca Calamari Club

Robert Maglia älskar mat och vin!! Precis som resten av alla som arbetar här. Så här i Enotecas Calamari Club bjuds det på festligheter från Vinbaren Majorna vid speciella tillfällen. Du hittar då stjärnkockar och matälskare i alla changer som står här och lagar mat och bjuder på fest.

Konferenser

Sedan hösten 2019 har vi också möjlighet att erbjuda konferenser i vår underbara vinbar. Vi erbjuder allt ifrån heldagskonferenser till affärsluncher.

Vi har allt som behövs för konferensen med höghastighets Wi-Fi, 2st Storbilds TV med uppkoppling, mikrofoner, ljudsystem mm.

Matresor

Hösten 2020 startade vi våra mat och vinresor till Italien. Under dessa gör vi fantastiska resor i vinets och gastronomins värld där ni får möjlighet att laga middagar tillsammans med Robert Maglia samt hans vänner och gästkockar, besöka vinproducenter och medverka i fantastiska vinprovningar. Läs mer om detta i våra nyhetsbrev! 

Öppettider

  1. måndag
  2. tisdag - onsdag
  3. torsdag
  4. fredag
  5. lördag
  6. söndag Stängt

 

Om ni vill boka in ett större sällskap går det bra att skicka förfrågan till enoteca@maglia.se