BAR VINI e LIQUORI

_MG_9964

- Om baren -

Vi startade vår vinbar Bar Vini e Liquori 2015 med devisen ”mer vin till folket…”. Under åren har vi haft glädjen att få samarbeta med några av de bästa sommelierna vi har i stan. Klassiska kvällar med vingästspel och bra musik blandat med röj och god mat. Har du inte varit här så är det hög tid att pricka av baren på er bucketlist…

- Smårätter -

I vår fantastiska vinbar går det alldeles utmärkt att äta mindre rätter, många av dem vinanpassade… Allt ifrån ostar på gästspel till charkuterier, våra berömda arancini, till full-size rätter om man så önskar.

247

- Calamari Club -

Vårt populära “restaurangkoncept” I vinbaren där vi bjuder in kollegor I branchen för roliga kulinariska upplevelser. Frida Nilsson, Crister Svantesson är några av dem vi bjöd in i höstas. Vi ser alltid till att det är intressanta gästkockar med det där lilla extra som vi bjuder in. Håll utkik i nyhetsbreven samt sociala kanaler såsom Facebook och Instagram.

- #Midnight Spaghetti -

Midnight Spaghetti är vårt koncept för hungriga nattvandrare… Fredagar och lördagar mellan kl. 22.00-01.00 serveras pasta i olika former och smaker. Allt detta sköljs ner med ett glas av valfri dryck i vinbaren!

- Live music -

Allt sedan starten 2012 har vi kört music på Enoteca Maglia. Allt från hardcore punk med Pablo Matisse till mer stillsamt och Magnus Carlsson från Weeping Willows. Det kommer vi att fortsätta med… Håll koll på våra sociala kanaler!

- DJ´s -

Så manga som spelat vinyl hos oss sedan starten… Magnus Carlsson, Nikke Ström, Per Stålberg, Ian Person, Sven-Erik Nilsson, Camilla och Fredrik från Skivhallen I Majorna, Ola Göthberg, DJ Finest m.fl. m.fl… Alltid bra drag. Detta är kultur i Majorna. Kolla in sociala.

IMG_7435
_MG_9757

- Konferenser -

Sedan hösten 2019 har vi också möjlighet att erbjuda konferenser i vår underbara vinbar. Vi erbjuder allt ifrån heldagskonferenser med vår härliga italienska frukost- FM fika – Lunch – EM fika – Middag i restaurangen! Vi kan självklart också anordna halvdagskonferenser under FM, EM inkl. lunch/middag Vill man ha det extra trevligt går det att lägga in en vinprovning med vår sommelier under konferensen!

Vi har allt som behövs för konferensen med höghastighets Wi-Fi, 2st Storbilds TV med uppkoppling, mikrofoner, ljudsystem mm.

Ring så ordnar vi just ER konferens!

Välkomna att boka på 031-142400

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.