Gastronomi för folk i jeans

Italieninspirerade Enoteca Maglia har varit verksam sedan 2012 och driver idag även Vinbaren Majorna i hjärtat av Majorna. Enoteca Maglia erbjuder catering, konferenser, vinutbildningar, matresor – där vi ger våra gäster mat & vinupplevelser utöver det vanliga med prisbelönta kocken.

Benvenuti da Enoteca Maglia

Robert Maglia i spetsen

Enoteca Maglia är en lättsam och modern Italieninspirerad restaurang på Mariaplan i hjärtat av Majorna, Göteborg. Med genuint lagad mat och social service i yppersta klass. Här står mat och vin i fokus och vi jobbar med en dynamisk meny som sätts dagligen allt för att kunna jobba med och servera de färskaste råvarorna. Mat och vin i kombination är som sagt viktig för oss och därför har vi också Sveriges kanske bredaste sortiment utav Italienska viner.

R-Maglia-vit

- Middag -

På kvällen serveras allt från den enkla pastan, mellan- och sharingrätter till de riktigt stora menyerna, 4-5-6-rätters menyer, du bestämmer… Vi byter våra á la carterätter så gott som dagligen med en så kallad dynamisk meny i mån av kvalité och efterfrågan för att ni skall ha tillgång till det bästa!

Till dags datum har vi haft inte mindre än 5300 olika rätter sedan starten 2012!

- Nyheter -

Robert Maglia har ordet:

Bakgrunden är enkel, jag har plockat ihop ett härligt gäng medarbetare som i första hand har en gedigen utbildning inom restaurangyrket. De flesta av oss har jobbat på både 1, 2 och 3 stjärniga restauranger runt om i världen. Detta är naturligtvis en styrka, men det blir också lättare för oss att applicera denna kunskap till en matlagning och matsalsarbete som tillgodoser våra gästers behov.

 

Enkelhet och Passion är ledord som genomsyrar hela restaurangen. Min vision med Enoteca Maglia är att restaurangen skall vara en mötesplats för mat och vinintresserade, där maten lagas med stor passion, av mig själv och mina kollegor. I köket skall fantasin flöda men utan att krångla till det, fantastiska råvaror skall behandlas med respekt och passion samt serveras på ett föredömligt sätt. Köket skall vara öppet så att våra gäster även kan möta matlagarna”. Helt enkelt ”Gastronomi för folk i Jeans”

- Citat -

Björnstierne AntonsonWine director & head sommelier @ Champagne Club by Richard Juhlin
Läs mer
"Min gode vän Robert Maglia har skapat en vin oas på Enoteca Maglia som får en gastronomisk gangster som undertecknad att må ljuvligt…”
Leif MannerströmMatnestor, Kocklegend
Läs mer
"Så här är det trevligt att gå på restaurang”
Magnus CarlsonWeeping Willows, Sveriges bästa röst
Läs mer
"Det här stället är Sveriges framsida. 10/10 som vanligt”

- Matsal -

Vår matsal

- Vinrum -

Vår vinrum

- Lounge -

Vår lounge

- Relax -

Vår relax

- Baren -

Vår bar

- Uteservering -

Vår uteservering

- Terrassen -

Vår terras