- Lunch -

Kära Gäster! Det är med stor glädje och längtan att vi utökar öppettiderna och kör igång med luncherna något tidigare än beräknat! Detta innebär att vi öppnar för lunch kl 11:30 – 15:00 måndag – fredag och 12:00 – 14:30 lördag – söndag. Det blir rejäl och genuin italiensk husmansgastronomi! Välkommen

- Middag -

På kvällen serveras allt från den enkla pastan till de riktigt stora menyerna, 3-5-7 och 9-rätters menyer, du bestämmer… Vi byter våra á la carterätter så gott som dagligen med en så kallad dynamisk meny i mån av kvalité och efterfrågan för att ni skall ha tillgång till det bästa!

Till dags datum har vi haft inte mindre än 5300 olika rätter sedan starten 2012!

- Avsmakningsmeny -

Varje dag serverar vi vår 3 och 5 rätters avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket. För er som vill uppleva något extra! Förboka!

_MG_9757

Boka våra större bord för stora sällskap. Vi har tre bord som är anpassade för detta. 6-8p eller 8-10p eller upp till 16 personer. För att ert besök skall flyta på så smidigt som möjligt ber vi er därför att förboka mat vid sällskap större än 12p.

- Sällskap -

- Cena della Domenica! -

Nu kör vi äntligen igång något vi spånat och efterlängtat till en tid. Känns som att det faller in i rätt tid nu….

Vår Söndagsmiddag!

Äkta italienskt på alla sätt med en hel del klassiker blandat med nyare inspirationer.. Vi är inte speciellt knussliga med antal utan kommer du själv eller med din familj, vänner, arbetskollegor osv gör det absolut ingen skillnad. Italiensk mat passar alla sällskap.