- Lunch -

Som vi längtat!
Nu öppnar vi upp matsalen och verandan för våra populära luncher igen igen med start den 28:e september kl 11.30 till 14.00 måndag till fredag!
Kom in i värmen, beställ och låt oss ta hand om er till bords!
Vi lovar att göra vad vi kan för att göra er mätta, belåtna och kanske lite lyckligare…
Glöm inte våra ”slowfood”-luncher på fredagar då ni tar er tid och njuter lite längre…
Vår Piaggo (take away) kör vi på som vanligt och kommer att finnas tisdagar och onsdagar ute på Lindholmen. Torsdagar och fredagar är vi ute i Sisjön. Tid 11.00-13.00

Vi kommer också att öppna upp för sittande lunch i matsal och terass på fredagar med ett nytt koncept som vi kallar “Långlunch med njutning”. Där kommer vi att servera klassisk italiensk hantverksmat med knorr för 275kr. Där ingår i priset förrätt-varmrätt-dessert och kaffe. Meningen är att ni som gäster blir väl omhändertagna och få njuta av vällagad genuin hantverksmat! Väl bekomme!

- Middag -

På kvällen serveras allt från den enkla pastan till de riktigt stora menyerna, 3-5-7 och 9-rätters menyer, du bestämmer… Vi byter våra á la carterätter så gott som dagligen med en så kallad dynamisk meny i mån av kvalité och efterfrågan för att ni skall ha tillgång till det bästa!

Till dags datum har vi haft inte mindre än 5300 olika rätter sedan starten 2012!

- Avsmakningsmeny -

Varje dag serverar vi vår 3 och 5 rätters avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket. För er som vill uppleva något extra! Förboka!

_MG_9757

Boka våra större bord för stora sällskap. Vi har tre bord som är anpassade för detta. 6-8p eller 8-10p eller upp till 16 personer. För att ert besök skall flyta på så smidigt som möjligt ber vi er därför att förboka mat vid sällskap större än 12p.

- Sällskap -

- Cena della Domenica! -

Nu kör vi äntligen igång något vi spånat och efterlängtat till en tid. Känns som att det faller in i rätt tid nu….

Vår Söndagsmiddag!

Äkta italienskt på alla sätt med en hel del klassiker blandat med nyare inspirationer.. Vi är inte speciellt knussliga med antal utan kommer du själv eller med din familj, vänner, arbetskollegor osv gör det absolut ingen skillnad. Italiensk mat passar alla sällskap.