Evenemang

- Matlagningskurser -

(Inspirationsresor till Italien med matlagningskurs och vinprovningar tillsammans med Robert Maglia som vägledare).

Till hösten 2020 startar vi våra mat och vinresor till Italien. Det blir en fantastisk resa i vinets och gastronomins värld där ni får möjlighet att laga middagar tillsammans med Robert Maglia samt hans vänner och gästkockar, besöka vinproducenter och medverka i fantastiska vinprovningar. Läs mer om detta i våra nyhetsbrev!

_MG_9783

- Vinprovningar -

Vi fortsätter som vanligt med populära vinprovningar i vår vinbar BAR VINI e LIQUORI.

Hum om Vin med Mattias Åkerberg, Grymma vinproducenter som är på besök, kollegor i branschen som vill visa upp vad de har i påsen mm. Läs mer i våra nyhetsbrev.

- Winemakers Dinner -

Vi bjuder in er till en fantastisk kväll med stora välkända vinproducenter och anpassar maten efter de viner de presenterar. Några av de som varit med oss hittills är vänner från Allesverloren och Durbanville Hills, Pio Cesare, Tiziana från Aurelio Settimo, Roberto från Malvira, Capannelle, Vinosia, AR.PE.PE, Borgogno, Poderi Roset, Belle Colle, Contadi Castaldi, Francesco från Allegrini, Fendi Wines, Rocca delle Macie, Luca från Speri mfl. Håll utkik i våra nyhetsbrev.

_MG_1783

- ENOTECA WINE CLUB -

Vi på Enoteca Maglia älskar vi mat och vin!! Enoteca på Italienska betyder just vinförråd och vi har även Sveriges kanske bredaste sortiment av Italienska viner. Enoteca Wine Club är till för vinälskare och för dig som vill lära dig mer om vin och mat i kombination. Vi träffas på Enoteca Maglia vid utvalda tillfällen för att prova speciellt utvalda viner och ha ett gött snack runt det.

Vi anordnar även resor ner till Italien för att besöka och prova viner direkt från producenterna. Våra resor är unika i den bemärkelse att vi har tillträde till vinhus som inte alltid är öppna för allmänheten. Vill du veta mer och få information om när dessa tillfällen äger rum, skriv då ner din mailadress och telefonnummer nedan så återkommer vi om nästa provning eller resa.